SG-PORTAL.eu | STARGATE HRY | GALERIE
< návrat zpět

Projekty


Téma: fanouškovský snímek STARGATE rss

Zaslal/a 19.10.2013 8:05

Zdrávím Vás, tímto bych Vás rád upozornil na náš projekt natočení dalšího ,,fan filmu" na téma hvězdné brány. Samotné natáčení by mělo proběhnout během konání gateconu, příští rok, tedy asi pět dní. Chtěl bych Vás požádat o jakýkoliv druh spoluprace ve fázy předprodukce, tedy příprav nebo postprodukce, spracování materiálů a nebo přímo při natáčení gateconu. Další informace můžete získat e-mailm j.thomas@centrum.cz nebo mě kontaktovat na fb (Thomas Jir). Zásadní informace Vám budu dodávat i sem. V současné době začínáme s postprodukcí. Děkuji za pozornost.


#005993
Petr Spáčil - KraftmanCZ
To je docela dobrej nápad. A v jakým stylu to bude? Jako dokument, či takový akční film se zbraňemi?
#005998
avatar
Hnedle za Chotěbořích je krásný lesík což přímo vybízí k nějaké potyčce. Měl by to být normální krátký filmek o SG. Myslel jsem, že ty by jsi mám mohl pomoci se scénářem, ale ještě nic neříkám, protože natáčení není schváleno.
#005999
Petr Spáčil - KraftmanCZ
Počkat, já? Jsem poctěn, ale nevím jestli bych to zvládl, byl bych rád, kdyby jo.
#006007
avatar
Uvidíš, bude to sranda, teda jestli budeš chtít. Máš facebook nebo skype? ;)
#006008
Petr Spáčil - KraftmanCZ
Mám FB i Skype, popřípadě i TeamSpeak. A doufám že bude, a ano, rád bych se připojil. Ale je tu možná něco co byste měli vědět. Ale radši se předem zeptám: Jakou máte věkovou hranici?
#006009
avatar
Bereme každého člověka co umí přemýšlet a to myslím, že ty splňuješ. Potom by bylo dobré, aby přežil několik dní v jiném městě :)
#006012
Petr Spáčil - KraftmanCZ
Tak díky :). Ty informace, jako je FB a Skype bych radši poslal do vzkazů, ale jaksi nejste přihlášen, tak kam to mám poslat?
#006013
avatar
Stačí na ten e-mail co jsem psal nahoře.
#006014
Petr Spáčil - KraftmanCZ
Posláno.