Zdroj: https://www.istargate.cz/stargate-resistance/resistance-zbrane  •  Vydáno: 2.1.2012 18:30  •  Autor: George

Zbraně

Ve Stargate Resistance naleznete několik různorodých zbraní. Od pozemských pistolí přes granáty až po samopal P90. Naopak u Goa'uldských zbraní vás čekají všemožné "hračičky" i včetně ozbrojené ruky až po klasickou tyčovou zbraň.

INFORMACE BUDOU UPRAVENY/DOPLNĚNY PO VYDÁNÍ STARGATE RESISTANCE

 

Zbraně SGC

MG-P90

Samopal P90 si v televizi získal oblíbenost asi hlavně právě kvůli Hvězdné bráně, ve kterém je hojně používán týmem SG-1. Tato zbraň existuje v několika verzích, s různými možnostmi úprav (hlavně různé počty nábojů v zásobníku).

Informace

MGL-140

Tento granátomet je skvělou podpůrnou zbraní, kterou bude jistě spousta hráčů využívat. Nejvíce se hodí na zabití několika protivníků najednou.

Informace

LR30A

LR30A je vysoce kvalitní puška opatřená optikou. Dosah zbraně je až neuvěřitelných 800m. Pokud budete stát proti nepříteli s touto zbraní, můžete se jen modlit.

Informace

MK 2 Sabin

Tato pomůcka velmi pomáhá v boji. Jde o tzv. "uzdravující kanón", který do vás vystřeluje nanity a ti vám zacelí všechny rány. Pro nepřítele má také nanity, nikoliv však uzdravující, ale naopak otrávené, které jsou naprogramované tak, aby útočili na symbionty.

Informace

SA50-2

Tato pistole slouží jako podpůrná zbraň pro odstřelovače. Pokud se přesouvá, tak hrozí že se nepřítel najednou objeví těsně před ním a mnohem rychlejší je pro něj použít tuto silnou poloautomatickou pistoli. Dosah 200m bohatě pokrývá nejbližší okolí a dá se i v případě nutnosti použít jako hlavní zbraň.

Informace

SA09-4

Tato poloautomatická pistole s ráží 9mm je určena pro vědce, pokud se chce proplížit za nepřátelské linie a není kryt vlastními jednotkami. Velkou nevýhodou této zbraně je však její dosah - pouhých 50 metrů.

Informace

Výbava

Ve Stargate Resistance si kromě zbraní nesete i podpůrné vybavení. Například kouřový granát nebo minu Claymore.

Seznam podprůného vybavení


Zbraně Vládců soustavy

Tyčová zbraň Ma'tok

Tyčová zbraň je klasikou v seriálu Hvězdná brána. Má ji snad každý Jaffa. Tyčovku, jak se jí zkráceně říká, pohání naquadahový krystal umístěný na jednom konci zbraně. Zbraň střílí krátký proud čisté energie, který způsobí výbuch velký několik metrů v průměru v místě dopadu. Dosah zbraně je sice jen 100m, ale dokáže nadělat spoustu škody a zabít i několik vojáků najednou.

Informace

Tok'Kal

Tok'Kal je granát, který v místě výbuchu dokáže až na 10 metrů způsobit oslepnutí a dizorientaci na krátkou chvíli.

Informace

A'tarský meč

Tento meč je opravdovým postrachem všech protihráčů, pokud se přiblíží na dosah. Naquadahem kovaný meč má obrovskou sílu a žádné brnění mu neodolá. Jako obranu tedy musíte použít svou zbraň a zabít Ash'raka dříve, než se k vám dostane.

Informace

Hara'kash

Hara'kash je podobně jako Tok'Kal omračující zařízení, avšak tímto zařízením si může doplnit Ash'rak zdraví a energii a vám ho samozřejmě ubere. Tenhle "vysavač" vám může opravdu uškodit.

Informace

Reetou Karesh

Toto zařízení využívá technologii Reetou pro neviditelnost. Tato látka funguje jako ochranný mechanismus, který vás má schovat před nepřítelem. Je nejlepší ho použít v kombinaci s A'tarským mečem, pak už nikdo nemá šanci. Tento "plášť" vás však limituje v pohybu a navíc vás může vidět nepřátelský Specialista.

Informace

Go'wyonský pás

Klasický útok ozbrojené ruky, který vás odhodí o několik metrů a na chvíli vás vyřadí z boje. Pokud si vás Goa'uld všimne, musíte ihned zaútočit, protože si jistě na vás chystá právě tento útok.

Informace

Maayndský klenot

Tento útok ozbrojené ruky vám vysaje život a ještě vás na chvíli vyřadí mimo hru.

Informace

Hardesh

Goa'uldský osobní štít známe již ze seriálu. Tento štít je takřka dokonalý a ve hře nenajdete nic, co by jím mohlo proniknout.

Informace