Zdroj: https://www.istargate.cz/novinky/na-kickstarteru-muzete-podporit-hru-inspirovanou-hvezdnou-branou  •  Vydáno: 17.7.2018 11:23  •  Autor: George

Na Kickstarteru můžete podpořit hru inspirovanou Hvězdnou bránou

Na Kickstarteru můžete podpořit hru inspirovanou Hvězdnou bránou

V těchto dnech máte možnost na Kickstarteru podpořit hru Ancient Rings, která je inspirována Hvězdnou bránou. Za touto MMORPG hrou stojí vývojáři z 26horses, kteří vytvořili online hru System Lords. Autoři slibují, že se nejedná o vesmírnou MMO, kam byste se přihlásili a zjistili, že tam není co dělat, vyjma prvních 5 minut, během kterých byste vyzkoušeli všechny zajímavé věci. Na této hře se pracuje už 2 roky. Herní mechanismy jsou dokončeny a nyní je čas na vytváření světů, misí a dalšího hratelného obsahu.

Ve hře vás čeká prozkoumávání nových planet a civilizací na různých úrovních vývoje. Každá planeta bude mít vlastní příběh a některé budou zasazeny do příběhu celé galaxie. Cestovat bude možné bránou, ale také loděmi. Nejedná se o náhodně generovaný obsah, všechny světy byly ručně vytvořeny a byl kladen důraz na příběhovost, jak je to nejvíce možné.

Early Accessu budou k dispozici 3 planety a hra vydaná v květnu bude mít 6 a více planet. Cílem je vydávat několik planet každých pár měsíců. Prioritou má být kvalita, nikoliv kvantita.

Hru začnete na planetě Nekkar na pozemské základně Delta. Základna už nemůže být v kontaktu se Zemí, kvůli nedávnému velkému útoku na Zemi neznámým utočníkem. Můžete si vybrat mezi 4 různými postavami: kapitán, zrádce, velitel nebo odpadlík.

Má to ale i pár háčku. Hra bude zpoplatněna 20 dolary měsíčně. A je otázka, jak to bude s autorskými právy. Hra se sice snaží vyhýbat obsahu Hvězdné brány, ale velmi se mu blíží.

Více o Ancient Rings na stránkách Kickstarteru.